Travis Pastrana i el 1er (i ùnic) Doble Backflip de la història

20 d’abr. 2007
Suposo que si us dic el nom de Travis Pastrana a la majoria us sonarà a xinès... Segur que si us dic que ha fet un doble Backflip, molts, també us quedareu igual.

Doncs us en faig 5 cèntims. Travis Pastrana va nèixer l'any 83, i es pilot de motocross, també de freestyle (una modalitat una mica "boja"). Doncs aquest personatge ha aconseguit el que cap altre mortal ha fet; fer un doble mortal amb una moto. (Ah!! i l'important és aterriçar bé)

Segur que a molts no us diu res aquest tipus d'espectacle, però de veritat que val la pena fer-hi una ulladeta al video, és IMPRESIONANT!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=VngJrAIzFNE&mode=related&search=


I ara us proposo un petit concurs. Sabeu quines van ser les primeres paraules (coerents) que va dir a la seva mare?

- Ho he aconseguit, ho he aconseguit. Sóc el millor!!!
- Et juro que no ho tornaré a fer mai més!!!
- No ho expliquis al pare, siusplau!!!
- M'he cagat als calçotets!!!


Maria de la Paz Enero

17 d’abr. 2007
Potser ara l'haurem d'anomenar així a partir d'ara... No se si us heu assabentat però l'escriptora i presentador "Maria de la Pau Janer" o "María de la Paz Enero" formarà part de les llistes del Partit Popular en les pròximes eleccions al Parlament Balear. Ocuparà el vuitè lloc de la llista, encapçalada Jaume Matas (PP). Fins aquí no hi ha res d'estrany. Però sabieu que María de la Paz Enero va donar suport a CiU en les últimes eleccions al Parlament???. Va entrevistar Artur Mas, i va afirmar que "la meva aposta pel futur president de Catalunya és Artur Mas". Potser es va equivocar de nom i volia dir Josep Piqué...???


També corren rumors que diuen, que en cas de guanyar el PP i que la nostra amiga surti escollida, seria nombra "Consellera de Cultura de les Balears"... Ahaha!!! Potser hi ha el truc aquí...


Això a casa meva se'n diu ser un "XAQUETERU!!! i un "INTERESAT"!!!




Aquí en teniu la prova!!!