LA FRASE DE L'ANY

28 de gen. 2008
Com alguns ja sabeu (si vareu llegir el meu bloc l'any passat) vaig començar a fer un concurs per a trobar la millor frase de l'any (passat, es clar!!).

El concurs es tractava d'anar triant una frase d'entre unes quantes cada setmana. Al final del mes triariem la millor del mes, entre les finalistes de les 4 setmanes i finals d'any la millor frase entre totes les finalistes dels 12 mesos.

Aprofitant algunes frases de l'any passat (que no vam votar) ens serviran per a triar la millor frase de Gener del 08. (les altres frases de l'any passat les aniré possant a les setmanes properes)

Aquí van les frases:

"Avui treballaré fins demà"
Autor: Xofer de l'ex-alcalde d'Alforja

"No hi ha partió!"
Autor: Lu moreno

"Els bombers estan treballant per evitar apagar el foc"
Autor: Coia Ballester, Catalunya Informació

"Ostres Menoti, si m'has de pegar, pega'm, però sobretot no em mosseguis !!"
Autor: Jordi Capdevila

"Perdonen por no molestar"
Autor: Alumna d'ET

Apa!!! Aquí les teniu, i ara... a votar!!!

Voler és Poder!!!

3 de gen. 2008
Si us dic el nom de Team Hoyt, molt possiblement a tots us sonarà a xino.
A mi em va passar el mateix fins fa 2 dies, però desde que vaig saber que era no he parat de donar voltes al meu caparro pensant-hi.
Doncs us ho explico. Team Hoyt és (com el seu nom indica) un equip anomenat Hoyt, compost per dos persones, pare i fill. Aquest dos individus es dediquen a realitzar maratons, ironmans, i d'altres proves d'aquestes diriem que "durilles" però d'una forma peculiar.
Potser no ho sabeu però la prova de l'ironman es compon de 3800 metros de natació, 180 km amb bicicleta i corre una marató (42.2 km). El Team Hoyt el realitza d'una forma ben peculiar. La prova de natació mentre un neda, l'altre es arrastrar pel primer muntat en una barca inflable. A la prova de bicicleta, un pedala i l'altre va assegut en una cadira davant d'ell. A la prova de la marató un corre arrossegant una cadira on hi va assegut l'altre. I PER QUÈ HO FAN AIXÒ DIREU??? Doncs molt sencill, el fill té una paralisis cerebral.
Jo us aconsello que entreu a la seva pàgina web i hi feu una ullada, és... sencillament una mostra d'amor i voluntat impresionant.
La pàgina és: www.teamhoyt.com (pels que no en tingue ni idea d'anglès us aconsello que utilitzeu el traductor del google)
Busqueu team hoyt al google i us sortirà això: (clikey a sobre)
Quan acabeu de visitar-la ja em direu el què!!!
VOLER NO ÉS PODER?