Les emigrants (temporals) 2a part

13 de jul. 2006
Noves fotos de les dues aventureres:

Ja veieu com "es passen" les nostres aventureres amb el pobre Guarda. Ja te prou pena l'home en anar així vestit, com perquè vinguin 2 guiris (si, si, ara elles són les guiris) i se'n enfotin. jajaja, però la foto "mola"!!!.

Ara, la pregunta que és fa un quan veu la foto és... ON ÉS EN WALLICÍO!!!!!!






Au, aquí les teniu!!! Prenent la "fresca" estirades a l'herba. No sabem qui va fer la foto. Potser algun aborigen de la zona, o potser van deixar la càmara al terra, i van deixar que treballes ella sola. Però aquesta ombra... a que és inquietant...









Per petició expressa d'una de les integrants de la "expedició", exposo aquesta bonica "fotico" del menjar que han de "tragar".

Al plat el podríem denominar: "Potaitos fifty-fifty (mig fregides mig bullides) amb "algo" prefabricat passat pel microones"

Realment fastigos!!!!!!!! segons diuen les aventureres.

Ara és el moment on s'enyoren unes llesquetes de pa amb tomaquet recoberte de pernil.

Emigrants.... que us aprofiti. jajajajajaj

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jelou!!! Jau ar iu, Piscu???

Acabem de veure el reportatge gastronomic de les vacances. Ah que fa bona pinta???? Segur que et mores d'enveja, jajajaja!!!
Finalment, ahir vam fer mudances de Worthing a LONDON!!! Si, si, tal com ho sents!!! Estem molt apropet de London Victoria, q es l'estacio ppal. Ara si que fem rabia, no???? El motiu de la nostra marxa va ser una mica l;avorriment, ja q tot ens kdava lluny i les lapides ens van convencer per fotre el camp pitant!!! Doncs res, q tem en un B&B i forsa mes animades.

Un petonet a tots/totes i especialment a tu!!!

Anònim ha dit...

Hola Pisc!!! La Wallycio esta con tu parienta descubriendo los Londres!!!Como ya te ha dicho ella, nos hemos mudado y estamos convencidas d q a mejor. Todo pilla cerca, hay civilizacion mas alla de las lapidas y, con un poco de suerte, tal vez consigamos hablar con aborigenes (hasta el momento solo hemos hablado con "pakineses",indios, japos y negros!!! Como lo ves?! jajajjaa

Un saludo,

Rocio

lachicaquesecomplicabalavida ha dit...

Ehhhhh, Rodríguez!!!! Que ja no actualitzes lu blog?