Dilluns Negre!!!

22 de maig 2008
Heu tingut mai un dia d'aquells que hauríeu preferit no aixecar-vos del llit!!!
Doncs jo sí!!!
I ha estat aquest dilluns. M'explicaré.

Aquest dilluns, com la majoria de dilluns, anava a treballar. Eren quarts de 8 del matí i encarava el coll de la Teixeta. Queia una pluja fina però constant. Tot sortint ja d'una corba el cotxe se me'n va anar del darrera i em vaig fotre un "ostiot" contra la tanca metàlica de protecció destroçant tot el frontal del meu Astra.
Vaig quedar creuat al mig de la carretera amb el perill de ser emportat per altres cotxes que circulaven.Vaig trucar als Mossos i una "amable" senyoreta em va atendre. Em va tenir 5 minuts al telèfon fent-me preguntes estúpides com ara: On es trobava el cotxe? Quina marca i color? Num. de matricula? Jo nomes volia que vinguessin els Mossos per ajudar-me a treure el cotxe i controlar el transit, ja que venien molts cotxes, plovia, hi havia boira i el MEU COTXE estava creuat al mig de la carretera.

Gràcies a dos tios del MOPU vaig poder parar el transit i apartar el cotxe a la "cuneta". Quant van arribar els Mossos (aquest sí, eficients, no com la senyoreta...) van ajudar-me a treure el cotxe de la carretera a un descampat i van avisar la grua. Em van comentar que al mateix lloc hi havia hagut un accident dos dies abans i que hi podria haver alguna taca d'oli.

Va arribar la grua i em va portar al meu mecànic.Fins aquí tot correcte.

Però no acaba el DIA NEGRE!!!

Arribo a Reus, i abans d'arribar al taller, PLAK!!! Sento un soroll raro que surt del motor de la grua. "El put... cable de l'embrage" crida el de la grua. S'havia trencat el cable de l'embrage. Quina mala sort vaig pensar. Ja em veus a mi i al gruista sota la pluja desviant el transit dins de Reus, ja que tallàvem un carril. El paio truca a la companyia perquè enviïn una altra grua, però no n'hi ha cap de disponible. Truca a la IVECO a veure si poden enviar algú a reparar el cable. 1 Hora desprès arriben dos mecànics, aconseguim arrancar la grua (sense embrague???) i ens porten a mi, al meu cotxe, al gruista i a la grua al taller de la IVECO. No us ho creieu eh???Doncs aquí en teniu la prova!!!

Desprès d'una estona d'arreglar la grua vam poder arribar al taller i deixar el cotxe. PER FI!!!(Per cer, jo no em vaig fer res de res)
Però el DILLUNS NEGRE encara em guardava una sorpresa.

Dilluns a la tarda, arribo a la feina amb el cotxe del meu pare. Agafo el cotxe de la feina i encaro cap a Salou a fer una feina. Acaba la feina i desprès cap a la Canonja. Arribo i busco un carrer al "Callejero" i em marca un camí, arribo i em poso dins a un carrer que estava tot aixecat i amb obres. La meva sorpresa és que en arribar al final del carrer estava tancat, dono mitja volta com puc (ja que estava tot ple de fang i el cotxe em patinava) intento sortir del carrer i noto com el cotxe a poc a poc se'n va enfonent dins al fang. Jo accelero i el cotxe més s'enfon.Vaig baixar em vaig fotre al fang, i vinga a treure fang de les rodes amb les mans i a posar pedres per sortir, però com més ho provava més s'enfonia el cotxe fins que vaig quedar completament embarrancat al fang. Amb la mala llet que portava al damunt, vaig començar a fotre patades al cotxe.Un cop tranquil·litzat vaig buscar ajuda. Per sort al carrer del costat vaig trobar-me amb el xaval que feia les obres que portava una retro i em va poder remolcar fins a fora del fang. El tio em va comentar que allí el dia abans, havien tapat una sèquia amb terra i no l'havien compactat i que em la pluja que havia caigut aquell dia s'havien format com una mena de terres movedisses. Ja m'ho podia dir abans, COLLONS!!!


I aquí acaba el MEU DIA NEGRE!!!


Què? Era o no era millor quedar-se a casa tancat!!!

12 comentaris:

Astrogirl ha dit...

Ja ho pots ben dir que hi ha dies que és millor quedar-se al llitet... Ara bé, tenint en compte que no et vas fer res a l'accident, el tema del gruero és molt bo, vamos, una situació còmica, diria.... Apa, pensa que els dies així, per sort, no es repeteixen sovint!!!!!!

Petonicos!

Anònim ha dit...

Bué, diuen que no hi ha mal que per bé no vingui. Esperem que no faci falta un terratremol per a què tornis a actualitzar el teu blog, je, je... Ara lo teu és de gafe de campeonat, qui remolca al gruero?, enfonsar-se al fang... Al menys el dia no va ser avorrit eh!

Anel

Àlex ha dit...

Ostres tu quin mal rollo... De vegades hi ha coïncidències que deixarien bocabadat al mateix murphy...

Espero que la propera entrada sigui d'aquí a poc i per algun motiu força més agradable ;P

A cuidar-se!

ka ha dit...

Les desgràcies i contratemps fan agafar inspiració bloggera... jejeje!!! Per sort, tot va acabar en un ensurt i prou!!!

Mitu ha dit...

Realment, hagués estat un dia perfecte per a quedar-se a casa dormint, veient la pluja des del llit... :-) El més important és que no et vas fer res, però!

DVDPG ha dit...

Ara que no et diguin que aquestes coses nomes passen a les pel·lícules.No et va passar pel cap allò de "això només em podia passar a mi"?
El millor de tot és que tu estàs sencer!

andreu ha dit...

menys mal que després del dilluns ve el dimarts...

Que els propoers dies siguin millors.

salut.

Anònim ha dit...

cOllo parDii, casiiq e sii era miillOr qedar-se a cas,xD
pO ara ja el tens arreglat?
jiji
un peto*

la teva llOrt,xD


aRiii**************

Gemma ha dit...

Diu el Jordi que perque no hi penges la resta? Es veu que enlloc del dia negre més aviat va ser la setmana.

Anònim ha dit...

Ola padRii!!!
a veuuRe si aCtuAliitzes e bLog ja Qe el tens una mica abandionat,hehe
Qe fa diies Qe no poSes coSes nove spero lo del dOu diisseny aixi tipu antic...m'encanta aixi tipu mapa,xD

(K)(K)

aRii*

Anònim ha dit...

per cErt,xD
:
tomaaaaaaaaaaa!!! PODEMOS!!!

hem gUanyyaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!
aRii*

Niña Imantada ha dit...

Ei, mola el disseny... però ara cal que actualitzis una micona el blog, no????

Àpalines!!!!!

PEtonicos!