Voler és Poder!!!

3 de gen. 2008
Si us dic el nom de Team Hoyt, molt possiblement a tots us sonarà a xino.
A mi em va passar el mateix fins fa 2 dies, però desde que vaig saber que era no he parat de donar voltes al meu caparro pensant-hi.
Doncs us ho explico. Team Hoyt és (com el seu nom indica) un equip anomenat Hoyt, compost per dos persones, pare i fill. Aquest dos individus es dediquen a realitzar maratons, ironmans, i d'altres proves d'aquestes diriem que "durilles" però d'una forma peculiar.
Potser no ho sabeu però la prova de l'ironman es compon de 3800 metros de natació, 180 km amb bicicleta i corre una marató (42.2 km). El Team Hoyt el realitza d'una forma ben peculiar. La prova de natació mentre un neda, l'altre es arrastrar pel primer muntat en una barca inflable. A la prova de bicicleta, un pedala i l'altre va assegut en una cadira davant d'ell. A la prova de la marató un corre arrossegant una cadira on hi va assegut l'altre. I PER QUÈ HO FAN AIXÒ DIREU??? Doncs molt sencill, el fill té una paralisis cerebral.
Jo us aconsello que entreu a la seva pàgina web i hi feu una ullada, és... sencillament una mostra d'amor i voluntat impresionant.
La pàgina és: www.teamhoyt.com (pels que no en tingue ni idea d'anglès us aconsello que utilitzeu el traductor del google)
Busqueu team hoyt al google i us sortirà això: (clikey a sobre)
Quan acabeu de visitar-la ja em direu el què!!!
VOLER NO ÉS PODER?

4 comentaris:

McTutacara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
McTutacara ha dit...

Si, si!! molt be, quina història més maca... peró, anem al tema de debó!! Quina és la traició?

Carme ha dit...

Sí, sí!!! Has de complir la promesa de la traició!!! No veus que els teus lectors, ho esperen??? Apa, siau!!!

Carme ha dit...

Tinc una frase per la teva secció (si és que renoves...): a l'excursió amb els nens al Molar, passem pel davant del cementiri i una nena em mira i diu: Veus? Aquí és on viuen els que estan morts, jaja!!! Boníssima!!!