Això és una propina???

21 de gen. 2009
Aquesta setmana me n'ha passat una com un cabàs.

Dimarts vaig anar a treballar a casa d'una senyora gran de Tarragona. Vaig acabar la feina, vaig recollir tots el trastets i abans de marxar la dona em va dir que m'esperés, que em volia donar una propina.

No és un costum molt arrelat per les nostres contrades, però de tant en tant sempre en cau alguna... 3 euros ... 5 euros ... i alguna vegada fins i tot 10 euros (quan això succeeix ja pots fer una festassa), però aquesta vegada va ser "excepcional".

Jo ja estava frisos per "assaborir" la meva propina. Doncs això que arriba la dona i em dona "3 parells de MITJONS!!!". Em diu que en aquest moment no té diners "sueltus" i només em pot donar això.

Ja us podeu imaginar com em vaig quedar; de pasta de moniato. No sabia com reaccionar, estava glaçat, perplex, "patidifus", corprès,... i de la meva boca només em va sortir un: "- Gràcies!"

Desprès un cop vaig reaccionar, li vaig dir que no feia falta que em donés res de propina, però la dona va insistir. No em va quedar cap més remei que quedar-me'ls.

Doncs bé, només espero que siguin calentets ja que arriben uns dies de fred!!!

Salut i mitjons...



6 comentaris:

Àlex ha dit...

Jajajaja no sé si se'n pot dir propina, el que sí sé és que aquests dies et faran més servei que mai! Ja diuen la intenció és el que conta.

Per cert mola molt el bloc a lo iphone!!!

Anònim ha dit...

Eren nous o usats?

Carme ha dit...

Tranki, Piscu, si no els vols, me'la posaré jo... ja saps que vaig justa de mitjons, jeje!!!

dvdpg ha dit...

Normalment, quan no es pot -o no es vol- donar propina es diu allò de "...és que ara no porto suelto..." mentres et vas toquinejant les butxaques. Collons ammb la senyora. Ella sí o sí t'havia de donar una propina...

Anònim ha dit...

A mi si em paguen amb mitjons, feliç com un anís i m'estalvio d'anar-los a comprar. Aquesta senyora t'ha regalat temps, Piscu!

erectile dysfunction drug ha dit...

Wow that was strange. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say fantastic blog!