Falset, prepara't que venim!!!!!!!

28 de set. 2007

Falset, prepara't que venim podria ser ben bé el títol d'una pel.lícula "de risa". Doncs bé, en aquest cas no ho és. És la pura i crua realitat.

Fa qüestió d'uns dies si m'haguessin dit que la meva nova residència (temporal per dos anyets) seria Falset m'hauria fotut a riure. Però què hi farem, el destí ho ha desitjat així i d'aquí a molts poquets dies hi anirem a viure.

Com ja sabeu la Ka ha trobat plaça de professora a Cabacés (que és aquell poble on déu hi va perdre una espardenya) i per ev¡tar els desplaçaments hem buscat un lloc proper per allotjar-nos i Falset queia al mig dels dos: ella per anar a treballar a Cabacés i jo per anar a treballar a Reus.

A partir d'ara, ja sabeu on trobar-nos!!!!

PD: Almenys podrem veure bon vi!!!!!!!

14 comentaris:

Carme ha dit...

Ostres... què se'ns hi ha perdut a naltrus a Falset??? Això és el que es pregunta tothom... En fi, un mai no sap què passarà l'endemà, així que millor estar preparats pel que es pugui presentar!!! Quan estiguem instal·lats (sigui un pis o sota un pont) ja us avisarem, jajaja!!!
Petonets!!!

Anònim ha dit...

Quin dia dèieu que és el sopar d'inauguració??? :-)

etaca ha dit...

Ja la sabeu aquesta??
La Figuera està molt alta
Cabacés ben amagat...

La Bisbal en una roca i
Margalef en un forat

Àlex ha dit...

Piscuuuuuuuuu!! Que tens la secció de frases cèlebres mig abandonada!! jajaja
T'hi falta la de "butanerooo dame gas!" by Voll Damm

A cuidar-vos, records falsetencs!

La teva fillola Ariadna ha dit...

Wola piscu (padrí) sóc l'Ariadna i tinc moltes ganes de venir a veure el piset... PETONETS

Carme ha dit...

Hooooolaaa Ari!!!

Algun dia d'aquests (espero no molt llunyà...) acabarem de posar ordre al piset i et convidarem, no pateixis!!!!

Petonets,
Ka

Anònim ha dit...

Wolíssssssima !! ja que no us veiem en persona, ja que heu abandonat temporalment el barri més xupiwai d'Alforja, des d'aquí se us saluda.... un petonàs teti.I per suposat bessitos KA.

Anònim ha dit...

Nens, que aquest estiu, de tornada a Garcia, part dels Diables ens hi aturéssim a dinar ja devia tenir quelcom de premonitori... haberlas haylas!

Ara us toca localitzar el semàfor amb la fulla de marihuana pintada al rosco verd, i pujar la foto al món. Vam riure tant que no vam ser a temps de reaccionar per a fer-la naltros.

Carme ha dit...

Piscuuuuu, potser que actualitzéssim el blog, no??? Apa, fins després!!! Muaks!!!

Carme ha dit...

Una frase boníssima d'última hora:
un nen diu: "dimecres me'n vaig a Teruel" i l'altre diu: "I com hi vas: en barco o avió? Si hi vas en avió, tardaràs 3 hores i si hi vas en barco, només 5"!!!. Jajajaja!!!

lachicaquesecomplicabalavida ha dit...

Bona la frase de la Ka....... i jo també reclamo actualització ja!!!!!!!!!!

DVDPG ha dit...

Ja sabeu cóm és lu Piscu. Fins que no caigui pel seu propi pes (l'últim post), no actualitzarà res. Vaaaaa!! en volem una altra!!

Carme ha dit...

Un nen de tercer diu: tinc 19 nòvies i un amic seu li diu: i per què en vols tantes, si amb una ja en tens prou de maldecaps??? Jajaja!!! Llavors pregunto: però q sabeu què és una nòvia??? I salta el de tercer: sí, una nena que serveix per fer picus!!!

DVDPG ha dit...

Ka, ja li has dit al Piscu que té el blog oblidat? Potser si l'atabales al final cedirà...O potser dirà allò de: "calleu totes les dones!" Bé, mai se sap....